На Хмельниччині СБУ припинила діяльність наркоугруповання

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією припинили діяльність організованого угруповання, учасники якого збували наркотики рослинного та синтетичного походження на території Хмельницької області.

Як повідомляє прес-служба СБУ, організатор наркобізнесу, мешканець обласного центру, скуповував «товар» у київських дилерів: “Придбані наркотики він переправляв своїм спільникам у Хмельницьку область через поштові сервіси для збуту в регіоні. Оперативники спецслужби задокументували декілька фактів реалізації наркотичних речовин”.

Як зазначається, за попередніми висновками, оборот наркотиків перевищував сто тисяч гривень на місяць.

“Співробітники СБ України затримали організатора угруповання в пункті пропуску «Краковець». За оперативною інформацією, він мав намір виїхати до однієї з країн ЄС, щоб звідти дистанційно керувати нелегальним бізнесом. Під час огляду у зловмисника вилучили амфетамін”, – повідомили у відомстві.

Крім того, як розповіли у СБУ, у центрі Хмельницького правоохоронці затримали ще двох наркоділків: “При проведенні обшуків у фігурантів справи вилучено близько одного кілограма амфетаміну, психотропні марки, вісімдесят пігулок екстазі та майже півкілограма канабісу”.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 305 та ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Тривають слідчі дії.