Ворскла – Верес. Анонс

20 тур УПЛ. 17:00. Полтава, “Ворскла” ім. О. Бутовського. Телетрансляція – канал “Футбол 2”. Головний арбітр – Микола Балакін.

Сьогоднішніх суперників у турнірній таблиці розділяє лише 2 місця та 5 очок, але їхнє становище кардинально відрізняється. Ворскла перебуває в чільній трійці та абсолютно не хвилюється за потрапляння в топ-6, тоді як Верес з великою ймовірністю може провести другий етап чемпіонату в нижній шістці – у рівнян важкий календар, а Маріуполь і Олімпік мають гру в запасі.

Зимову паузу команди також провели по-різному. Ворскла здійснила лише косметичні зміни складу (з важливого: Матвієнко – out, Васін – in), а Верес змінив тренера та втратив Кобіна з Іщенком. Ворскла виграла 7 з 9 товариських матчів, а Верес переміг тільки в одному з 5.

На папері господарі виглядають фаворитом матчу: зіграна команда, непогана гра на зборах. Однак народний клуб здатен зробити сюрприз, адже ніхто не знає, чого очікувати від дебюту Юрія Свіркова та кількох його підопічних, які приїхали в Рівне Львів реанімувати свою кар’єру. І якщо стартовим складом Свірков навряд чи здивує (те саме стосується Василя Сачка), то який футбол сповідуватиме його Верес – поки що не до кінця зрозуміло.

Орієнтовні склади

Ворскла: Шуст – Сапай, Даллку, Чижов, Пердута – Чеснаков, Шарпар – Кобахідзе, Васін, Ребенок – Коломоєць.

Верес: Бандура – Каменюка, Адамюк, Борзенко, Сімінін – Карасюк, Каленчук – Кожанов, Степанюк, Волошинович – Сергійчук.

Футбол 24