Кінотеатр «Жовтень» запустив веб-сайт «Друзі Жовтня»

Київський кінотеатр «Жовтень» створив новий онлайн-ресурс «Друзі Жовтня» – комунікативний майданчик для «шанувальників справжнього кіномистецтва», спрямований об’єднати любителів кіно, які не уявляють перегляд фільмів на широкому екрані без улюбленого кінотеатру на Подолі.

Про це повідомляє прес-служба кінотеатру.

На основі цього ресурсу функціонуватиме кіноклуб з однойменною назвою, а також проект «Меценатське крісло». Проект було започатковано відразу після відбудови «Жовтня» у 2015 році. Суть в тому, що постійні глядачі, а також всі охочі могли придбати іменну металеву табличку для себе та свої рідних, яка кріпилася до обраного крісла в залі «Гегемон». Таким чином глядач отримував в кінотеатрі «Жовтень» персональне глядацьке місце.

До акції приєдналося багато постійних відвідувачів кінотеатру, а також діячів культури. Проект актуальний і зараз: кошти його учасників йдуть на розвиток кінотеатру та фінансування культурних проектів.

Нагадаємо, що у столичному кінотеатрі «Жовтень» 17-18 березня пройдуть покази стрічки «Три білборди під Еббінґом, Міссурі», що завоювала дві премії «Оскар» – за головну жіночу та другорядну чоловічу ролі.