Ігор Гринів: До складу ТСК з розслідування політичної корупції увійшли п’ять представників фракції «Блок Петра Порошенка»

Голова фракції  «Блок Петра Порошенка» Ігор Гринів розповів, що до складу тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів політичної корупції увійде п’ять представників від фракції, а саме: Володимир Ар`єв, Владислав Голуб, Михайло Кобцев, Павло Різаненко та Олексій Мушак.

Ігор Гринів зазначив, що на засіданні фракції «дали доручення Раді фракції продовжити обговорення створення Тимчасової слідчої комісії та предмету роботи цієї слідчої комісії, яке коло питань вона буде розглядати».

«Дали доручення Раді фракції продовжити обговорення тимчасово-слідчої комісії з предмету, яке коло питань буде, і відповідно кандидатури, які рекомендує фракція до складу ТСК.  Тут є ще одна регламентна норма, яка не дозволяє депутату бути членом  декількох тимчасово-слідчих комісій, тому на сьогодні при обговоренні змінювались кандидатури. В нас було декілька депутатів, які беруть участь в комісіях. В результаті в слідчу комісію з політичної корупції ми пропонуємо включити людей, які вже мають юридичний або економічний  досвід – це Ар’єв, Голуб, Копцев, Різаненко, Мушак», – сказав Гринів.

На запитання журналістів, щодо кандидата до ТСК – Сергія Лещенка, Гринів відповів: «ця кандидатура розглядалась на засіданні, але під час голосування  набрала найменшу кількість голосів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.