Хворий на рак Маккейн попросив зятя доглянути за його дочкою

Американський сенатор Джон Маккейн, якому в минулому році діагностували рак мозку, попросив зятя, видавця журналу The Federalist Бена Доменека “подбати про Меган”, дочку політика.

Про це повідомляє газета The Arizona Republic, посилаючись на твіт Доменека, який він згодом видалив.

“Джон обняв мене сьогодні. Він попросив мене подбати про Меган. Я сказав, що подбаю, – написав він. – Ідіть до чорта, бездушні психи. Відправляйтеся в пекло”.

За даними ЗМІ, Доменек видалив твіт приблизно через півтори години після публікації. Незрозуміло, що спонукало його написати таке повідомлення.

Раніше в цьому місяці 81-річний Маккейн потрапив до лікарні з дивертикулитом (інфекційним захворюванням кишечника). Його прооперували. За словами дружини, після операції він почував себе добре.

Маккейн, який займається в сенаті справами Комітету з питань збройних сил, відомий агресивною позицією по відношенню до Росії. У березні він розкритикував Дональда Трампа за те, що той привітав Володимира Путіна з перемогою на президентських виборах. Навесні минулого року він називав Росію більш серйозною загрозою, ніж “Ісламська держава”.