На Черкащині горів гральний заклад, є жертви

У Черкаській області під час пожежі в гральному закладі одна людина загинула, ще двоє отримали опіки.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління ДСНС.

Відзначено, що про пожежу в двоповерховій будівлі торгового Пасажу, на вулиці Шевченка в місті Золотоноша стало відомо рятувальникам 11 травня о 4:08.

“Загоряння на першому поверсі будівлі, де розташований гральний заклад Гранд Лото, відбулося близько 4:00, коли в приміщенні знаходилися чотири людини: двоє відвідувачів, адміністратор і охоронець. Вогонь швидко поширився по оздобленню приміщення та перекрив вихід відвідувачам. Рятуючись від пожежі, люди розбили вікно на вулицю, що тільки прискорило поширення вогню”, – йдеться в повідомленні.

За даними відомства, внаслідок пожежі один з відвідувачів закладу загинув на місці, ще один отримав важкі опіки і зараз знаходиться в реанімації, також у лікарні знаходиться охоронець, який отримав менші опіки. Адміністратор, що отримала легкі опіки, від госпіталізації відмовилася, зараз з нею працюють психологи управління ДСНС.

“Спільними зусиллями рятувальників о 5:45 вдалося пожежу локалізувати, а о 6:14 повністю ліквідувати. Пожежникам вдалося запобігти поширенню вогню на сусідні приміщення, а також провести евакуацію дорогих музичних інструментів з приміщення музичної школи”, – доповіли в ДСНС.

У відомстві додали, що в результаті пожежі всередині грального закладу знищено обладнання, меблі та оздоблення на площі 70 кв. м. Також через прогари в перекритті між гральним закладом і музичною школою постраждали два приміщення класів музичної школи і концертний зал зі сценою.