У ресторані побили сина нардепа Шуфрича

В столичному ресторані невідомі побили сина народного депутат України Нестора Шуфрича, Олександра.

Про це в Facebook повідомила прес-служба політика.

“В ніч з 12 на 13 травня під час відвідування одного із ресторанних комплексів столиці старшому сину народного депутата Нестора Шуфрича Олександру та його товаришам внаслідок побиття групою невідомих осіб були нанесені численні травми голови та тілесні ушкодження. Нападники представилися працівниками „органiв“, до і після інциденту погрожували фізичною розправою i використанням службового становища у разі звернення до МВС”, — йдеться в повідомлені.

Як повідомляється, на місце злочину прибув патрульний загін Солом’янського району. Був затриманий чоловік, попередньо “причетний до інциденту та, з його слів, брат головного зачинщика побиття”.

“Потерпілими було написано заяви до Солом’янського РУВС. На даний момент вони знаходяться у стаціонарному відділенні однієї з приватних клінік, де їм надається необхідна медична допомога. Сину Нестора Шуфрича накладено шви на обличчя. Потерпiлi сподіваються на об’єктивне розслідування даного випадку усіма компетентними органами та належну відповідальність кожного з його учасників відповідно до закону”, — додали в прес-службі.