Новим гендиректором косметики Revlon стала жінка

Виробник косметики Revlon оголосив про те, що новим гендиректором компанії стала Дебра Перельман. Таким чином, Revlon вперше очолила жінка, відзначається в повідомленні прес-служби компанії.

Revlon був заснований в 1932 р. Спочатку компанія виробляла тільки лаки для нігтів, але зараз займається створенням декоративної косметики, засобів для догляду за шкірою тощо. Revlon також виробляє парфумерію під брендами багатьох знаменитостей, наприклад, співачок Брітні Спірс і Мераї Кері. Продукція компанії продається в більш ніж 150 країнах.

Результат пошуку зображень за запитом "Debra Perelman"

Перельман 44 роки, вона дочка голови правління Revlon Рональда Перельмана. До цього вона працювала в інвестиційній компанії MacAndrews & Forbes (належить більше 80% Revlon).

“Краса стала однією з найбільш динамічно і швидко зростаючих галузей, і я з нетерпінням чекаю можливості працювати з командою світового класу Revlon, щоб посилити нашу стратегію і прискорити зростання”, – наводяться в повідомленні слова Дебри Перельман.

У 2017 році компанія отримала збиток в $ 183,2 млн. Ці фінансові показники викликали припущення, що Рональд Перельман може провести реструктуризацію компанії, відзначає Bloomberg.