Визначились потенційні суперники Динамо у Лізі чемпіонів 2018/19

Динамо розпочне виступи у Лізі чемпіонів 2018/19 з третього кваліфікаційного раунду. Вже відомі всі потенційні суперники київського клубу на даному етапі.

Динамо дізналось всіх потенційних суперників у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів 2018/19. Деякі потенційні опоненти киян стали відомі раніше, тепер же список набув остаточного вигляду.

Севілья, Фенербахче, Бернлі. Потенційні суперники українських клубів в кваліфікації єврокубків 2018/19

Кияни будуть сіяними у кваліфікації Шляху представників ліг. Компанію киянам точно складе Бенфіка. У випадку успішного подолання другого раунду кваліфікації сіяними будуть також Аякс та Базель. А от опонентами вказаних команд стануть Фенербахче, Спартак, Стандард та Славія, яка вчора, 26 травня, забезпечила собі звання віце-чемпіона Чехії.

Якщо ж кияни успішно подолають третій раунд кваліфікації, то у раунді плей-офф можуть зіграти проти Бенфіки та Базеля. У випадку вильоту цих команд кияни можуть помірятись силами з несіяним Аяксом.

Враховуючи, що УЄФА останніми роками розводить українські та російські клуби у змаганнях під егідою Організації, то список потенційних опонентів у третьому раунді скоротився до трьох команд.

Жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду ЛЧ 2018/19 відбудеться 23 липня.

Футбол24