Збірна України обіграла збірну Албанії з рахунком 4:1

В Евіані (Франція) завершився товариський матч національних футбольних збірних України і Албанії, в якому українська команда обіграла суперника.

Гра завершилася з рахунком 4:1.

Українці дуже потужно почали цей матч і вже в першому таймі вирішили результат гри. Взявши півгодини на розкачку, українці потім повністю перехопили ініціативу. На 31-й хвилині перший гол забив Євген Коноплянка. Комбінація Марлос – Ярмоленко – Коноплянка завершилася ударом Євгена точно під ближню штангу, коли воротар, не вгадавши напрямок удару, почав падати в протилежний кут.

Ярмоленко зробив дубль у матчі збірної України / Reuters

Через 5 хвилин, на 36-й, другий гол забив Андрій Ярмоленко. Отримавши пас від Коноплянки, гравець німецької “Боруссії” (Дортмунд) у штрафному обіграв захисника і розстріляв ворота суперника. А вже в доданий арбітром до першого тайму час, на 45+1 хвилині Ярмоленко зробив дубль. Марлос виконав навіс в штрафну, Малиновський не поскупився, відпасував праворуч на Ярмоленка, і той без проблем вразив ближній кут воріт.

Після перерви гравці збірної України зосередилися на відпрацювання елементів гри у захисті і без проблем довели матч до перемоги.Лише в самій кінцівці гри, на 89-й хвилині, Емануеле Ндой забив єдиний гол у відповідь від команди Албанії. Правда, вже через хвилину свій дубль оформив Євген Коноплянка і встановив остаточний рахунок гри – 4:1 на користь збірної України.

Раніше команда Андрія Шевченка зіграла внічию зі збірною Марокко – 0:0