УПЛ презентувала Суперкубок України

 

Світлина від Інформаційне Агентство "Центр новин".

У прес-конференції взяли участь Президент УПЛ Томас Грімм, Віце-президент УПЛ Маркіян Ключковський, Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий, Представник транслятора – Директор ТК «Футбол 1» і «Футбол 2» Олександр Денисов, Представник квиткового оператора – Генеральний директор esport.in.ua Роман Порядченко, Директор з маркетингу офіційного дистриб’ютора New Balance Олексій Зеркаль. повідомляє прес-служба УПЛ.

Світлина від Інформаційне Агентство "Центр новин".

Першим узяв слово Президент Української Прем’єр-Ліги Томас Грімм: «Однією з найбільш позитивних традицій футболу України є липневий розіграш національного Суперкубка. Цього року відбудеться ювілейний розіграш — 15-й! Щоразу матч за Суперкубок України справді ставав чимось таким, де в усьому була приставка «супер». Супермісто — суперстадіон — супершоу — суперматч — суперемоції… Так було під час попередніх розіграшів, так, упевнений, буде під час ювілейного 15-го! При тому, що захопливі події почнуться за кілька днів до власне матчу: цього року, як і в попередні, Українська Прем’єр-Ліга організує для одеситів та гостей міста найрізноманітніші події й акції, де кожен знайде щось цікаве для себе. А кульмінація всього стартує 21 липня на стадіоні «Чорноморець». Побачимося там».

Світлина від Інформаційне Агентство "Центр новин".

За Томасом Гріммом виступив Віце-президент УПЛ Маркіян Ключковський: «Як і щорік, тепер ми хочемо втілити в життя ідею, що Суперкубок – більше, ніж футбольний матч, це велике шоу. Цьогорічна концепція Суперкубка – «Обери свій колір», який перебуває в тренді новітніх світових тенденцій. Помаранчевий і синій – основні кольори команд-учасниць матчу 21 липня. Ми хочемо, щоби стадіон «Чорноморець» був «зафарбований» ними в матчі за Суперкубок».

Світлина від Інформаційне Агентство "Центр новин".

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий уточнив: «Цінова політика квитків за Суперкубок буде такою, як торік. Ми ухвалили принципове рішення: не підвищувати цін».

Світлина від Інформаційне Агентство "Центр новин".

Директор тематичних телеканалів «Футбол 1» та «Футбол 2» Олександр Денисов повідомив: «Ми раді, що продовжили угоду з УПЛ, і наступні три роки залишимося транслятором матчу за Суперкубок України. Можу повідомити, що рівень трансляції цього футбольного свята буде як завжди високий – ми готуємося до нього так, як до матчів плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА. Цього разу, як і в усі попередні, наші канали готують різні «фішки» щодо трансляції, які, сподіваюся, сподобаються телеглядачам».

Світлина від Інформаційне Агентство "Центр новин".

Потім настала черга Представника квиткового оператора – Генерального директора esport.in.ua Романа Порядченка: «Дякую УПЛ за продовження нашої співпраці! Можу повідомити, що вже незабаром усі вболівальники зможуть придбати квитки як у паперовому вигляді, так і в електронному».

Директор з маркетингу офіційного дистриб’ютора New Balance Олексій Зеркаль своєю чергою повідомив, що матч за Суперкубок буде зіграний новим м’ячем, затвердженим тільки нещодавно.