На Волині пройшов «Кубок дружби» серед команд регіональних управлінь СБУ

На Волині відбулися двадцять сьомі щорічні спортивні змагання «Кубок дружби» серед команд регіональних управлінь Служби безпеки України.

Як повідомляє прес-центр СБУ, цьогоріч у турнірі взяли участь представники управлінь СБ України у Волинській, Тернопільській, Рівненській та Хмельницькій областях.

“Команди змагались у семи видах спорту: міні-футбол, настільний теніс, стрільба, волейбол, шахи, плавання та легка атлетика”, – повідомли у відомстві.

У вступному слові начальник Управління СБ України у Волинській області Юрій Фелонюк зазначив, що такі спортивні змагання сприяють згуртуванню співробітників та висловив переконання, що учасники вкотре доведуть, що разом ми – сила.

У напруженій боротьбі «золото» змагань здобула команда Управління СБУ Волинської області, «срібло» – УСБУ в Хмельницькій області, «бронза» дісталась УСБУ в Рівненській області.

Нововведенням цьогорічних змагань стала поява перехідної нагороди «Кубок дружби», яка вже в наступному році дістанеться новому переможцю.

Під час заходу хвилиною мовчання присутні також вшанували співробітників тернопільського та волинського Управлінь – підполковника Руслана Муляра та капітана Віктора Мандзика, які загинули, виконуючи бойові завдання на сході країни.