Бойовики здійснили обстріл населеного пункту Красногорівка, поранено мирного жителя

Бойовики збройних формувань РФ, у порушення Мінських домовленостей продовжують застосовувати зброю по мирним мешканцям населених пунктів Донбасу.

Як повідомляє українська сторона СЦКК, 10 липня, близько 09.00 хвилин, проросійські найманці здійснили обстріл населеного пункту Красногорівка із застосуванням стрілецької зброї.

“Попередньо встановлено, що вогонь по мирним мешканцям міста Красногорівка противник вів з напрямку населеного пункту Старомихайлівка”, – йдеться в  повідомленні.

Як наголошується, унаслідок зазначеного обстрілу, вогнепальне поранення ноги отримав цивільний громадянин, який знаходився на той час на подвір’ї свого будинку за адресою вулиця Чайковського 6.

“Поранену особу було доправлено до районної лікарні міста Курахове, де йому надано необхідну медичну допомогу”, – зазначили у СЦКК.

Про зазначене поінформовано СММ ОБСЄ.

Українська сторона СЦКК вкотре наголошує, що подібні дії з боку ватажків окупаційної адміністрації РФ свідчить про явне нехтування ними усіма нормами міжнародного гуманітарного права, Женевською конвенцією, що несуть пряму загрозу життю та здоров’ю цивільного населення, значну матеріальну шкоду місцевим жителям.