У ДТП загинули двоє військовослужбовців Самбірського гарнізону, ще двоє – травмовані

У передмісті Львова під час зіткнення мікроавтобуса Ford Transit з легковим автомобілем Mazda загинуло двоє осіб, ще троє отримали травми.

Як повідомили  у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася, сьогодні, 13 липня, близько 15:00 між селами Лапаївка та Оброшино Пустомитівського району.

«Зіткнулись мікроавтобус Ford Transit та легковик Mazda. Внаслідок зіткнення четверо осіб, які перебували у легковику, отримали травми, двоє з них – померли на місці події. Також травмований водій мікроавтобуса.

Потерпілі госпіталізовані, лікарі уточнюють їх діагнози», – зазначається у повідомленні. Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомили  у Міністерстві оборони України, під час ДТП загинули двоє військовослужбовців Самбірського гарнізону (Львівська область), ще двоє військових цього гарнізону отримали травми. Загиблі і травмовані військовослужбовці перебували в легковому автомобілі.