В Берліні заявили, що Путін може приїхати на весілля Шредера

У Берліні не виключають, що президент Росії Володимир Путін приїде в жовтні в столиці ФРН на весілля колишнього канцлера Німеччини Герхарда Шредера (займав пост в 1998-2005 роках) і громадянки Республіки Корея Кім Со Ен.

Про це повідомила газета Bild.

“Путін може скоро знову прибути до Німеччини, правда, в приватному порядку. В Берліні ходять чутки, що в жовтні він може бути присутнім на весіллі свого друга Герхарда Шредера”, – пише видання.

За даними газети, церемонія одруження запланована на 5 жовтня і може пройти в готелі Адлон в центрі Берліна.

Bild також повідомив, що “вже в середині вересня очікується прибуття до Берліна глави МЗС РФ Сергія Лаврова”. Підтвердження візиту з боку влади ФРН поки немає.

Президент Росії 18 серпня побував на весіллі глави МЗС Австрії Карін Кнайсль з фінансистом Вольфгангом Майлінгером за кілька годин до прибуття в Берлін на переговори з канцлером ФРН Ангелою Меркель.

Для 74-річного Герхарда Шредера – це вже п’ятий шлюб. У 2016 році він розлучився з Доріс Шредер-Кепф, з якої був одружений з 1997 року. З Кім Со Ен він познайомився близько двох років тому під час міжнародної бізнес-конференції, в якій Шредер брав участь, а Кім Со Ен працювала перекладачем.