Динамо на виїзді зіграло внічию з Чорноморцем

В Одесі завершився матч 6-го туру чемпіонату України з футболу, в якому “Чорноморець” приймав київське “Динамо”. Гра завершилася внічию з рахунком 1:1.

Матч проходив у запеклій і напруженій боротьбі і з обопільними небезпечними моментами. І першими в цьому матчі відзначилися кияни.

На 59-й хвилині Шабанов зробив пас у штрафну “Чорноморця” і Назарій Русин, вискочив з-за спини Грачова й головою переправив м’яч у кут воріт.

Гравець “Чорноморця” зміг виправити свою позиційну помилку за 25 хвилин гри. На 84-й хвилині після навісу з кутового набігший Грачов потужним ударом головою відправив м’яч у ворота – 1:1.

У час, що залишився “Динамо” атакувало, але вирвати перемогу підопічні Олександра Хацкевича так і не зуміли.

Українська Прем’єр-ліга. 6-й тур.

«Чорноморець» (Одеса) – «Динамо» (Київ) – 1:1

Гол: Гліб Грачов (84) – Назарій Русин (59)

Попередження: Руслан Бабенко (75), Сергій Литовченко (93), Євген Смирнов (93)

«Чорноморець»: Сергій Литовченко, Юрій Романюк, Гліб Грачов, Іван Трубочкін, Дмитро Рижук, Олексій Савченко (Артур Карноза, 74), Євген Смирнов, Артем Чорний, Руслан Бабенко, Дмитро Леонов (Микола Мусолітін, 81), Анатолій Діденко (Володимир Коваль, 71)

«Динамо»: Денис Бойко, Микита Бурда, Артем Шабанов, Че Че, Володимир Шепелєв, Микола Морозюк, Віктор Циганков (Вітор Буено, 64), Віталій Миколенко (Беньямін Вербич, 46), Сідклей, Олександр Андрієвський, Назарій Русин (Владислав Супряга , 82)

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)

Таким чином, у “Динамо” 13 очок і команда вперше в цьому сезоні відстала від групи лідеіов турнірної таблиці УПЛ – донецького “Шахтаря” і “Олександрії”, в яких тепер по 15 очок.