ТНМК випустили кліп на OST фільму «Бобот та Енергія Всесвіту»

«Друга новина» від ТНМК! Саме так називається композиція, яка стала саундтреком до українського фантастичного фільму «Бобот та Енергія Всесвіту».

Фільм створений за підтримки Держкіно і вийшов на широкі екрани 30-го серпня.

«Колись наш кліп став ідеєю до створення фільму, а сьогодні герої фільму та актори зіграли у нашому кліпі», – Олег «Фагот» Михайлюта.

«Спеціально для зйомок кліпу ми повністю відтворили локацію з фільму, тож музиканти та актори наче знову повернулися у час зйомок фільму. Пісня «Друга новина», написана Олегом Михайлютою, який став і нашим саунд-продюсером, – це тільки одна з пісень, яка прозвучить у фільмі. Вся музика, яку ви почуєте, створена українськими музикантами», – Олексій Москаленко, генеральний продюсер.

Музика – Олег «Фагот» Михайлюта, слова – Олександр «Фоззі» Сидоренко,  Запис – Fahot Production House, Продакшн – М.А.Р.Т. 2018.

Синопсис фільму:

Внаслідок потужного вибуху на Сонці по всій Землі може зникнути електроенергія. Електромагнітне поле Землі – це щит, збудований людьми, що формується спеціальними енергетичними Станціями, одна з яких була відключена Сміттярами – невідомими істотами. 12-річний Вадик потрапляє в коловорот подій і на його плечі лягає місія з порятунку світу. Йому на допомогу приходить Бобот – трансформаторна будка, носій Енергії Всесвіту. Разом вони намагаються запобігти катастрофі. Тепер від мужності Вадика залежить доля людства.