Матч”Зоря”:”Львів”-виявився дуже напружений-0:0

Матч “Зорі” і “Львова”, як і очікувалося, виявився вкрай напруженим.

У першому таймі до голу були ближче львів’яни, причому після помилок “Зорі”. Спершу мало не “привіз” голкіпер Феліпе, необачно залишив ворота, але його підстрахував Михайличенко. А трохи пізніше вже Михайличенко подарував м’яч супернику в своїй штрафній, але Феліпе повернув борг, перевівши потужний удар у поперечину.

Другий тайм “Зоря” провела суворіше, а найцікавіше команди припасли на останні хвилини. Новачок луганчан Леонардо зобов’язаний був забивати з десятка метрів, але влучив у голкіпера. І буквально відразу “Львів” втратив у відповідь шанс – Тейлор з центру поля втік один на один, але програв свою дуель Феліпе.

0: 0 – закономірна нічия в Запоріжжі. “Зоря” залишається в топ-шістці і чекає “Шахтар”, а “Львів” постарається потрапити в верхи через тиждень – після лобового матчу з “Десною”.

Турнірна таблиця чемпіонату України

2018-19, Чемпіонат України. 1-й коло. 10-й тур.
“Зоря” – “Львів” 0: 0 (0: 0)

“Зоря”: Луїс Феліпе; Ледньов; Прийма (Литвин Д., 46); Тимчик (Асеведо Леонардо, 57); Чечер; Харатін; Михайличенко Б .; Сілас; Караваєв; Кабан (Громов, 73); Ратан Рафаель

“Львів”: Бандура; Адамюк; Голіков; Приймак (Сабіно, 72); Тейлор; Путраш; Пастка; Жонатан Ліма; Гонсалвес Пімента; Бруно (Жуліо Морейра, 94); Аугусто

Попередження: Ратан Рафаель, 71 – Жонатан Ліма, 47; Тейлор, 48; Гонсалвес Пімента, 82