ООС: 23 обстріли позицій ЗСУ, троє бійців поранені

За минулу добу бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, троє військовослужбовців отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу операції Об’єднаних сил (ООС).

“Російські окупанти 23 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 4 рази застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями … Під час бойових дій троє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення”, – йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук в понеділок вранці .

За минулу добу бойовики обстрілювали позиції Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Кримське, Золоте, Катеринівка, Луганське, Новолуганське, Авдіївка, Піски, Мар’їнка, Новотроїцьке, Богданівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединський і Широкине.

Як зазначається, незаконні збройні формування вели прицільний вогонь поблизу Луганського, Новолуганського, Гнутового і Водяного з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За даними української розвідки за минулу добу двоє бойовиків знищені і четверо поранені.

“З початку доби ворог тричі обстріляв позиції Об’єднаних сил у населених пунктів Авдіївка, Лебединський і Широкине з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення”, – додали в прес-центрі штабу.