Шахтар на останніх хвилинах переміг Олімпік в 1/8 фіналу Кубка України

“Шахтар” в рамках 1/8 фіналу Кубка України здобув перемогу над “Олімпіком” – 3:2.Результат пошуку зображень за запитом "шахтар олімпік"

Гірники провели зустріч експериментальним складом. Перший тайм пройшов без голів, а в другому першими успіху добилися гравці “Олімпіка”. Дмитро Білоног на 55-й хвилині відкрив рахунок з пенальті, призначений за фол Миколи Матвієнка.

На 63-й хвилині Жуніор Мораес зрівняв рахунок, також реалізувавши 11-метровий удар. Крім того, арбітр показав Дмитру Гришко другу жовту картку за фол у штрафному, і решту матчу “Олімпік” проводив в меншості.

Через три хвилини Андрій Тотовицький вивів гірників вперед, скориставшись пасом Веллінгтона Нема. Це дебютний гол українця в складі «Шахтаря».

На 81-й хвилині Олексій Шевченко не зміг зафіксувати м’яч після прострілу Дмитра Немчанинова, а екс-гравець “Шахтаря” Олексій Гай, який нині виступає за “Олімпік”, зіграв на добиванні і зрівняв рахунок.

Нарешті, на 83-й захисник Олег Данченко зробив навіс в штрафну “Олімпіка”, але м’яч, нікого не торкнувшись, залетів в ворота. 3:2.

Кубок України, 1/8 фіналу

«Шахтар» – «Олімпік» – 3:2

«Шахтар»: Шевченко, Кривцов, Хочолава, Мораес (Мудрик, 69), Алан Патрік (Майкон, 59), Матвієнко, Веллінгтон Нем, Тотовіцкій, Коваленко, Данченко, Фернандо (Дентіньо, 41).
Запасні: Пятов, Бутко, Ісмаїлі, Дентіньо, Майкон, Болбат, Мудрик.

«Олімпік»: Кринський, Немчанінов, Гришко, Цимбалюк, Ксьонз (Зубейко, 46), Е. Пасіч, Кольцов, Гай, Політило, Білоног (Балашов, 77), Шиндер (Тейшейра, 70).
Запасні: Махновський, Сондей, Балашов, Г. Пасіч, Снурніцін, Зубейко, Тейшейра.

Гол:Мораес (63, з пенальті), Тотовіцкій (66), Данченко (83) – Білоног (55, з пенальті) Гай (81).

Попередження: Хочолава (43) – Гришко (29), Зубейко (59), Кольцов (79).
Вилучення: Гришко (62, 2 ЖК).