Філія «Укргазвидобування» придбала шикарний позашляховик за 1,1 млн.грн

Філія «Укргазпромгеофізика» ПАТ «Укргазвидобування» 23 жовтня за результатами тендеру замовила ТОВ «Гранд Мотор» легковий автомобіль за 1,09 млн гривень.

Про це повідомляється у системі «Прозорро», передають «Наші гроші».

Цьогоріч у Харків поставлять білий позашляховик Toyota Land Cruiser Prado 2.7 Dual VVT-i Comfort Євро 6 2018 року випуску з гарантією три роки або 100 тис км пробігу.

Автівка має клімат-контроль, камеру заднього виду, дорожній авто-комплект, системи безпеки, дві фронтальні, дві бокові та колінну подушку водія і дві шторки безпеки. Зараз в автосалонах ціни на цю комплектацію починаються від 1,16 млн гривень.

У серпні Філія «Український науково-дослідний інститут природних газів» («УкрНДІгаз») ПАТ «Укргазвидобування» купила її в кольорі «чорний металік» за 1,12 млн гривень.

Ціна угоди на 1% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 1,10 млн грн.

«Гранд Мотор» із Хмельницького належить Тетяні Дерешук і Марії Гвоздьовій – дружині екс-нардепа Михайла Гвоздьова, який є кінцевим бенефіціаром переможця.

Натомість єдиного конкурента з нижчою на 0,5% ціною – сумське ТОВ «Артмотор» із групи компаній «Автоарт» належить Олегу Топчію і росіянину Олександру Лалаяну, які також володіють харківським дилером Toyota ТОВ «Артсіті» – відхилили через відсутність документу на право продажу і невідповідність даних фінансової звітності за 2017-2018 роки. При цьому ніхто жодного разу не знижував ціну під час аукціону.