Стартували масштабні командно-штабні навчання рятувальних служб

В столиці стартували масштабні командно-штабні навчання рятувальних служб на випадок виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період, які триватимуть до 22 листопада.

Про це йдеться в повідомленні КМДА.

В рамках навчань учасники відпрацюють практичні завдання на місцях у різних районах Києва. У КМДА попереджають, що 20 листопада навчання проводитимуться з можливим запуском електросирен в Оболонському районі та 21 листопада – у Дніпровському і Деснянському районах.

“Закликаємо жителів міста не панікувати у випадку пересування містом великої кількості аварійної рятувальної техніки (до навчань будуть залучені понад 50 одиниць техніки), включення сирени і з розумінням ставитися до можливих незручностей через практичне відпрацювання загальноміських навчань”, – йдеться в повідомленні КМДА.

Навчання проходитимуть три дні поспіль – з 20 листопада по 22 листопада. На кожному з об’єктів, де проходитиме відпрацювання практичних завдань, 20 листопада планується залучити від 70 до 160 чоловік і до 12 одиниць техніки, 21 листопада – від 8 до 79 осіб і 7 одиниць техніки, 22 листопада – від 23 до 170 чоловік і 8 одиниць техніки.