Кополовець призначений спортивним директором Миная

Півзахисник Миная Михайло Кополовець призначений новим спортивним директором клубу. При цьому футболіст продовжить виступати за команду.

Кополовец назначен новым спортивным директором Миная

«Дуже вдячний керівництву клубу за таку пропозицію. Відразу скажу, я не завершую кар’єру. У мене є сили і бажання продовжувати грати, допомогти команді. Якщо це десь буде заважати моїм основним обов’язкам, то, звичайно, десь пропущу тренування: це ж треба буде бути на зустрічах, переглядах тощо.

Але думаю, впораюся. Я дуже люблю футбол! Якби стояло питання: бути спортдиректором або футболістом, то вибрав би останнє.

У мене є безліч креативних ідей, які я б реалізував в життя. Думав про це ще коли був футболістом. Відразу кажу: чекайте сюрпризів! І нові цікаві трансфери.

Звичайно, для нас пріоритет – вихованці закарпатського футболу, але будемо запрошувати і з інших регіонів. Нас дуже цікавить молодь. Але, щоб виконати ті завдання, які перед нами ставить керівництво, слід запрошувати також якісних виконавців і з-за меж Закарпаття», – прокоментував своє призначення Кополовець каналу Футбол.