Роналду змінював свідчення у справі про зґвалтування Майорги

Португальський нападаючий Кріштіану Роналду міняв свої свідчення у 2009 році у справі про згвалтування громадянки США Кетрін Майорги, повідомляє 1 грудня німецький журнал Spiegel з посиланням на документи Football Leaks.

Як пише Spiegel, в розпорядження Football Leaks потрапило два опитувальника Роналду за вересень і грудень 2009 року, які мають суттєві розбіжності. Так, на питання слідства про те, що кричала жертва в якийсь момент їх спілкування, Роналду відповідає у вересні «Вона кілька разів сказала: «Ні» і «Зупинись», а у грудні — «Ні».

Також, як випливає з наведених Football Leaks опитувальників, у вересні 2009 року Роналду розповідає про якихось моментах своєї статевої близькості з Майорга, а в грудні вже робить спробу виставити себе в кращому світлі.

Зазначимо, раніше 34-річна громадянка США Катрін Майорга подала в суд на Кріштіану Роналду, звинувативши його в зґвалтуванні, яке нібито мало місце в 200 році. Також повідомлялося, що в 2010 році дівчина отримала 375 тисяч доларів за угоду про нерозголошення цього епізоду, який вона підписала з представниками футболіста.