Парубій з 10 по 14 грудня 2018 року здійснює офіційний візит до Південної Кореї

Голова Верховної ради України Андрій Парубій з 10 по 14 грудня 2018 року здійснює офіційний візит до Південної Кореї.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Зокрема, у ході візиту спікер українського парламенту проведе зустрічі зі своїм південнокорейським колегою та головою уряду Південної Кореї.

«У рамках програми офіційного візиту до республіки Корея голова Верховної ради України Андрій Парубій зустрінеться зі спікером Національної Асамблеї Мун Хі-Санг, з прем’єр-міністром Лі Нак-Йон, членами групи дружби «Корея-Україна» Національної Асамблеї на чолі з її головою Чо Ждонг-Сік», – сказано у повідомленні.

Також вказано, що Парубій відвідає Національний музей Кореї, ознайомиться зі спеціальною виставкою «Корьо: Слава Кореї», побуває у Виставковому центрі Samsung D’Light та у корпорації «Хюндай Мотор Студіо».

«Парубій також візьме участь у Церемонії покладання квітів до Меморіалу жертв «Революції 19 квітня 1960 року», огляне експозицію Музею культурної спадщини, зустрінеться з митрополитом Корейської православної церкви Амвросієм у православному Соборі Святого Миколи Чудотворця», – зазначили у прес-службі ВР.

Нагадаємо, раніше Парубій анонсував, що представники парламентів України і Південної Кореї обговорять питання безвізового режиму між країнами. За словами глави парламенту, на сьогодні Південна Корея є однією з найбільш динамічних економік у світі.