Мессі завершує кар’єру в збірній Аргентини з футболу

У понеділок аргентинці програли чилійцям в фіналі Кубка Америки, причому переможець визначився в серії пенальті, долю якої вирішили промахи Мессі і Лукаса Більї.Мессі

Нападник “Барселони” Ліонель Мессі заявив, що має намір припинити виступати за збірну Аргентини з футболу.

“Мені важко щось аналізувати. Перше, що мені спадає на думку, це те, що вже все. Пора закінчувати”, – сказав знаменитий форвард після програшу чилійцям в фіналі Кубка Америки.

“Треба зробити це заради всіх і заради себе. Багато хто хоче, щоб це сталося. Ніхто не хоче зупинятися в фіналі, і ми теж не хочемо. Мені дуже сумно. Я зробив все можливе”, – заявив Мессі.

У понеділок збірна Чилі перемогла Аргентину у фіналі Кубка Америки в США. Основний час матчу завершився нульовою нічиєю, в додатковий час рахунок не змінився. У серії пенальті успіх був на боці чилійців – 4:2. Долю пенальті вирішили промахи Мессі і Лукаса Більї.

Раніше володарями бронзових медалей турніру стали футболісти збірної Колумбії. У фіналі вони обіграли команду США з рахунком 1: 0.

Таким чином, збірна Чилі стала дворазовим переможцем турніру, причому вперше вона його виграла в минулому році. Аргентина ж є 14-кратним володарем трофея – правда, в останній раз турнір підкорився їй в 1993 році.

45-й розіграш Кубка Америки був присвячений сторіччю КОНМЕБОЛ (організації, що керує футболом в Південній Америці). У зв’язку з круглою датою змагання вперше в історії було проведено за межами американського континенту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.