«БПП» 7 липня розгляне кандидатуру начальника меддепартаменту Міноборони на посаду голови МОЗ

Фракція «БПП» у четвер, 7 липня, розгляне кандидатуру директора військово-медичного департаменту Міністерства оборони генерал-майора Андрія Верби на пост міністра охорони здоров`я України.
Про це повідомив заступник голови фракції «БПП» Олексій Гончаренко на своїй сторінці у Facebook.

«Фракція «БПП» у четвер розгляне кандидатуру директора Військово-медичного департаменту Міноборони генерал-майора Андрія Верби на посаду міністра охорони здоров`я», – написав він.

Нагадаємо, 14 квітня Верховна Рада призначила новий склад Кабінету міністрів на чолі з прем`єром Володимиром Гройсманом. Посада міністра охорони здоров`я залишилася вакантною.

17 червня віце-прем`єр-міністр Павло Розенко закликав Верховну Раду визначитися з кандидатурою на посаду глави відомства.

”Є два наступні парламентські тижні. Я б закликав, в першу чергу, парламентську коаліцію, всіх людей, хто до цього причетний, – якомога швидше визначитися з кандидатурою, щоб вже вирішити, врешті-решт, раз і назавжди, це питання про призначення міністра охорони здоров`я”, – заявив віце-прем`єр під час Години запитань до уряду в парламенті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.