ГПУ: членів злочинної організації з наркоторгівлі взято під варту, призначено заставу у розмірі більше 40 млн грн

Голосіївський райсуд столиці розглянув клопотання столичної прокуратури та застосував запобіжні заходи усім членам злочинної організації, затриманим в ніч на 6 вересня 2016 року за збут та виготовлення особливо небезпечних наркотичних засобів та сильнодіючих лікарських препаратів.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

“Суд, врахувавши суспільну небезпечність злочину та ступінь організованості учасників угруповання, задовільнив клопотання прокурора та ухвалив визначити підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення застави. Сумарний розмір визначених судом застав складає більше 40 млн гривень”, – йдеться в повідомленні ГПУ.

Як зазначається, керівнику злочинної організації суд призначив тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 9 млн 646 тисяч гривень, іншому організатору – у сумі 6 млн 890 тисяч гривень.

До інших членів угрупування також застосовано арешт із заставою від 1 млн 998 тисяч до 4 млн 134 тисяч гривень.

Нагадаємо, слідством прокуратури міста Києва спільно з підрозділами Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України викрито 13 учасників злочинної організації, які з середини 2015 року займалися виготовленням та масовим збутом особливо небезпечних наркотичних засобів та сильнодіючих лікарських препаратів на території столиці та в інших областях України.

Одним із членів злочинної організації виявився діючий працівник Національної поліції України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.