Кіровоградська міськрада вимагає відставки Яценюка

За відповідне звернення до ВР проголосували більшість депутатів.

Кіровоградська міська рада підтримала звернення до Верховної Ради України із закликом проголосувати за відставку уряду під керівництвом Арсенія Яценюка. Про це йдеться у повідомленні на сайті міськради.

“Вимагаємо від Верховної Ради України розглянути питання відставки уряду під керівництвом А. Яценюка за підсумками року його діяльності за провальну соціально-економічну політику, захист інтересів олігархів, небажання боротися з корупцією”, – зазначається у зверненні.

На думку кіровоградських депутатів, результатом діяльності нинішнього уряду стало зростання комунальних тарифів, урізання соціальних стандартів, намагання розпродажу стратегічних підприємства і землі сільськогосподарського призначення, переслідування політичних опонентів.

Також Кіровоградська міськрада звинувачує нинішніх урядовців у перешкоджанні розслідуванню злочинів попередньої влади та відсутності реакції на підтверджені СБУ корупційні дії представників чинного уряду та інших державних посадових осіб, спрямовані на доведення до банкрутства державних підприємств.

Нагадаємо, раніше Луцька міська рада, Львівська обласна і міська ради, а також Чернівецька, Вінницька, Рівненська, Житомирська, Київська, Чернігівська, Тернопільська, Полтавська і Івано-Франківська обласні ради підтримали звернення до Верховної Ради із закликом відправити уряд Яценюка у відставку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.