У неділю «Карпати» в Олександрії судитиме Євген Арановський

Комітет арбітрів Федерації футболу України оприлюднив імена суддів, призначених на матчі 9-го туру Ліги Парі-Матч сезону 2016/2017. Поєдинок «Олександрія» – «Карпати», який розпочнеться в неділю, 25 вересня, о 19:30 на полі КСК «Ніка» в Олександрії, обслуговуватиме 39-річний киянин Євген Арановський.

Євген Арановський (на фото) народився 13-го жовтня 1976 року. Мешкає у Києві. Має вищу освіту – закінчив столичний Національний Університет фізичного виховання і спорту України.

Розпочав свою суддівську діяльність ще в 1995 році, коли судив аматорів. Згодом став арбітром Другої ліги, після чого підвищився у класі і перейшов до Першої ліги. Матчі еліти українського футболу Євген Арановський обслуговує з 2009 року. Цікаво, що першим поєдинком киянина був матч на стадіоні «Україна» у Львові «Карпати» – «Зоря». Тоді «зелено-білі» розбили свого опонента з рахунком 4:0.

Після цього Євген Арановський обслуговував матчі львів’ян ще десять разів. Загалом у одинадцяти іграх за суддівства Арановського-середнього «Карпати» тричі перемагали, п’ять разів зіграли внічию і три поєдинки програли. При цьому «зелено-білі» у ворота суперника забили 19 м’ячів, а в свої пропустили 14.

У неділю на лініях Євгену Арановському допомагатимуть асистенти Андрій Мотика (Тернопіль) та Олександр Холодинський (Харківська обл.). Функції четвертого арбітра виконуватиме Сергій Березка (Київська обл.). Директор матчу ФФУ – Віктор Безсмертний (Кіровоградська обл.). Суддівський спостерігач – Валерій Лисенко (Одеса).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.