Прем’єр-ліга. Анонс: Сталь – Чорноморець, Дніпро – Олександрія та Ворскла – Олімпік

Представляємо анонс суботніх матчів 10-го туру української Прем’єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: “Сталь” – “Чорноморець”, “Дніпро” – “Олександрія”, “Ворскла” – “Олімпік”.

 “Сталь” – “Чорноморець”

1 жовтня, 17:00. Дніпро, “Метеор”

Головний арбітр: Сергій Бойко

Телетрансляція на каналі “Футбол 2”.

“Чорноморець” минулого туру розійшовся миром із “Дніпром”, хоча був близьким до того, аби здобути перемогу. Останні два тури одесити збавили оберти, хоча це не завадило їм тримати 4-у сходинку в таблиці. Команда Бабича зіграє сьогодні зі “Сталлю”, а в наступних турах на них чекатимуть суперники, з якими буде вкрай важко взяти очки (“Ворскла”, “Динамо”, “Шахтар”, “Зоря”). Тож у Кам’янську “моряки” мають постаратися, аби взяти 3 очки перед початком непростого календарного періоду.

Що стосується господарів, то “Сталь” ніяк не може перервати свою невтішну серію у чемпіонаті. Останній раз команда святкувала перемогу ще на початку серпня, коли мінімально переграла у 3-му турі “Волинь” (1:0). З того часу “сталевари” провели 6 матчів, 3 з яких зіграли внічию і 3 програли. Вболівальники вже зачекалися позитивних результатів, тому “Сталь” має прикласти максимум зусиль, аби вдома подарувати своїм прихильникам довгоочікувану перемогу над “Чорноморцем”. Не допоможе їм в цьому Пашаєв, який відбуває дискваліфікацію.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

2 матчі – 1 перемога “Чорноморця”, 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

“Сталь”: Паньків – Кравченко, Іщенко, Стаменковіч, Довгий – Карасюк, Каленчук –Деул Бой, Г. Малакян, Е. Малакян – Комваліус.

“Чорноморець”: Боровик – Данченко, Мартиненко, Хочолава, Люлька – Філімонов, Смірнов – Кабаєв, Татарков, Ковалець – Хобленко.

“Дніпро” – “Олександрія”

1 жовтня, 19:30. Дніпро, “Дніпро-Арена”

Головний арбітр: Дмитро Кутаков

Телетрансляція на каналі “2+2”.

Після тріумфу у матчі з “Зорею” “Дніпро” втратив очки з “Олімпіком” і “Зіркою”, а з Одеси привіз лише нульову нічию. Дніпрянам бракує стабільності, хоча та гра, яку вони час від часу демонструють, змушує вірити в них у матчах із будь-яким суперником. Вдома команда Михайленка зустрічатиме “Олександрію” і їй вкрай потрібна перемога, адже “Дніпру” наступає на п’яти “Зірка”, яка демонструє амбіції щодо потрапляння до першої шістки команд УПЛ.

“Олександрія” показала характер в минулому турі з “Карпатами”. Команда Шарана не просто змогла відігратися, але й вирвала перемогу, що, безумовно, може дати імпульс олександрійцям для успішних виступів. Гості наразі посідають 5-ту сходинку і ведуть боротьбу з “Олімпіком” за право витіснити “Чорноморець” з 4-го місця.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

8 матчів – 6 перемог “Дніпра”, 2 нічиї.

Орієнтовні склади команд:

“Дніпро”: Баштаненко – Адамюк, Сваток, Чеберячко, Польовий – Політило, Ротань, Когут – Блізніченко, Кочергін – Баланюк.

“Олександрія”: Леванідов – Чеботаєв, Шендрик, Басов, Цуріков – Полярус, Банада, Запорожан, Пономар – Грицук – Яремчук.

“Ворскла” – “Олімпік”

1 жовтня, 19:30. Полтава, “Ворскла” ім. О. Бутовського

Головний арбітр: Олександр Дердо

Телетрансляція на каналі “Футбол 2”.

Сьогодні в Полтаві команди 7-го і 6-го місця відповідно зіграють між собою. “Ворскла” має завдання змістити “Олімпік” з його позиції і наблизитися до своєї мети з отримання місця в верхній 6-ці команд. Василь Сачко зазнав поразки в двох останніх матчах чемпіонату, хоча звитяга його команди з “Динамо” досі гріє душу вболівальникам. Проте полтавчанам потрібно повертатися до реалій і відчайдушно боротися за результат не лише з грандами, а передусім із суперниками рівня “Олімпіка”.

Після серії непоганих матчів “Олімпік” несподівано програв “Волині”, а потім одразу ж був розгромлений “Динамо”. Така ситуація взагалі не влаштовує Романа Санжара, який вимагає від команди максимальної самовіддачі. Візит до Полтави буде черговою перевіркою на готовність брати очки з добре організованими суперниками. Команди приблизно рівні, тож не можна виключати результативну нічию, якою цілком може закінчитися поєдинок.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

4 матчі – 2 перемоги “Ворскли”, 2 нічиї.

Орієнтовні склади команд:

“Ворскла”: Непогодов – Сімінін, Пилявський, Дитятьєв, Пердута – Турсунов, Чеснаков, Кравченко, Кобахідзе – Голодюк – Коломоєць.

“Олімпік”: Махарадзе – Олійник, Петров, Барановський, Нємчанінов – Доронін, Богданов – Танчик, Поступаленко, Шестаков – Лисенко.

Джерело: “Футбол 24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.