Новим Президентом української футбольної Прем’єр-ліги обрано Володимира Генінсона

Новим Президентом української футбольної Прем’єр-ліги обрано екс-гендиректора НСК “Олімпійський” і держконцерну “Спортивні арени України” Володимира Генінсона, який працював до недавнього часу виконавчим директором Федерації футболу України.

На звітно-виборних загальних зборах учасників об’єднання за його кандидатуру, яка була єдиною, проголосували одноголосно всі 13 представників клубів Прем’єр-ліги, які були присутні на засіданні.

Були відсутні представники одного клубу – запорізького “Металурга”, який має фінансові проблеми і може припинити участь в чемпіонаті.

В.Генінсон до 18 грудня 2015 року був виконавчим директором Федерації футболу України. Він був висунутий на цю посаду в березні 2015 року після обрання президентом ФФУ Андрія Павелко. В даний час він очолює Комітет з атестації футбольних клубів ФФУ.

З кінця грудня 2011 року по лютий 2013 року В.Генінсон був генеральним директором держконцерну “Спортивні арени України” (в нього входять НСК “Олімпійський”, київський Палац Спорту і стадіон “Арена Львів”), звідки пішов за власним бажанням.

З липня 2009 року президентом Прем’єр-ліги був колишній народний депутат, екс-президент розформованого в 2010 році ФК “Харків” Віталій Данилов.

Інформаційне агентство “Центр новин”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.