Гройсман не бачить доцільності у перевиборах до Парламенту

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман не бачить доцільності у проведенні перевиборів до Парламенту.

Про це він сказав під час Конференції високого рівня Європарламенту і Верховної Ради України щодо розвитку спроможностей заради реформ.

За словами Гройсмана, «не потрібно перебільшувати вплив політичної кризи, яку ми маємо». За його словами, йдеться про урядову кризу.

Гройсман наголосив, що парламентарії налаштовані на пошук «ефективних рішень, які ні в якому разі не зупинять реформи» на шляху до європейського майбутнього.

Він запевнив, що вірить в те, що проєвропейська більшість у ВР об’єднається для прийняття необхідних важливих рішень, які забезпечать «трансформацію нашого суспільства та раз і назавжди створять механізм, який не буде допускати жодних криз – ні економічних, ні політичних, ні соціальних. Це наш обов’язок».
«Я переконаний в тому, що ми з цим впораємось», – наголосив Гройсман.

Він також додав: «І коли говорять, що все пропало, що ми маємо негайно йти на перевибори, то я думаю, що абсолютна більшість присутніх у цій залі можуть підтвердити: ні, в нас ще є багато попереду і в нас є багато можливостей, які ми використаємо для того, щоб Україна стала успішною, як би нам не чинили перешкоди, як би нас не переконували в чомусь іншому».

Гройсман впевнений у тому, що політичні сили в українському парламенті здатні знаходити компроміс.

Інформаційне агентство “Центр новин”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.