Прокуратурою викрито 68 фактів одержання хабарів на митному пості «Львів-аеропорт» Львівської митниці

28 лютого військовою прокуратурою Західного регіону України спільно з оперативними співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ, Управління СБУ у Львівській області та управління власної безпеки при Головному управлінні Державної фіскальної служби у Львівській області в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано 68 фактів систематичного вимагання та одержання неправомірної вигоди службовими особами митного поста «Львів-аеропорт» Львівської митниці ДФС України у Львівській області.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Грошові кошти на загальну суму понад 10 тис дол США від громадян України призначалися за нестворення штучних перешкод під час переміщення товарів через державний кордон України.

Корупціонерів затримано 28.02.2016 під час чергового одержання неправомірної вигоди у розмірі 300 дол США від громадянки України під час переміщення товарів на митну територію України з Республіки Туреччина.

Дії правопорушників кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

Нагадаємо, 29 лютого Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримала працівників митного поста «Львів-Аеропорт» під час одержання чергової частини неправомірної вигоди у сумі 300 доларів США.

Інформаційне агентство “Центр новин”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.