ВР ратифікувала меморандум про співробітництво в сфері оборони з Великою Британією та Північною Ірландією

За відповідний проект Закону України «Про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів України і Урядом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії щодо співробітництва у сфері оборони», реєстр.№0110 проголосувало 236 депутатів.ВРУ

Як пояснила народний депутат з фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Оксана Юринець, прийняття проекту Закону України призведе до ратифікації Меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів України і Урядом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії щодо співробітництва у сфері оборони, що в свою чергу сприятиме подальшому розширенню у дусі партнерства співробітництва у сфері оборони між обома державами.

«Даний законопроект повність узгоджений з науково-експертним управлінням ВР і в разі його прийняття зазначений Меморандум буде ратифіковано. Тим самим буде виконано внутрішньодержавні процедури, необхідні для набрання ним чинності. Нам сьогодні вкрай важливо спілкуватися з тими країнами, які мають свою сильну і потужну армію. Тому усіх закликаю підтримати ратифікацію цієї угоди», – сказала Юринець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.