У Києві протестувальники перекрили рух по вул. Грушевського біля будівлі Парламенту

У Києві протестувальники перекрили рух по вул. Грушевського.

Заблоковано рух транспорту біля будівлі Верховної Ради.

Нагадується, що перекрита вулиця Хрещатик і частково Інститутська, тому рух транспорту обмежено. Водіїв просять враховувати обставини і вибирати інші шляхи пересування.

Близько 2 тис. осіб мітингують у центрі Києва. Більшість присутніх перебувають у будівлі Національного банку. На підході до будівлі Нацбанку встановлено рамки металодетекторів, через які проходять учасники мітингу, проте поліція оглядає лише деяких.

Також встановлено рамки-металошукачі біля Верховної Ради.

Нагадаємо, в СБУ заявляли, що РФ готує провокації з метою організації дострокових парламентських виборів в Україні. Старт зазначених дій, як повідомили у відомстві, заплановано на 15 листопада всеукраїнською акцією протесту банківських вкладників. За даними спецслужби, в подальшому, з 17 листопада, основний акцент протестних акцій буде зміщуватися на питання підвищення тарифів, і протест нібито повинен перерости у блокування урядових структур, розширення претензій і вимог до влади.

У СБУ розповіли, що мають документи, які свідчать про план дестабілізації ситуації в Україні в листопаді, який має назву “Шатун”. За даними відомства, цю інформацію підтверджує у тому числі листування, вилучене з поштової скриньки радника президента РФ Владислава Суркова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.