Порошенко схвалив новий порядок підготовки програм співпраці України з НАТО

Президент України Петро Порошенко підписав указ № 547/2016 “Про річні національні програми під егідою Комісії Україна–НАТО”, який регламентує порядок підготовки таких програм.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

У повідомленні вказується, що указом запроваджується “новий порядок розроблення річних національних програм співробітництва України з НАТО (РНП) та оцінювання результатів їх виконання”.

Прес-служба президента повідомляє, порядок міститься у Положенні про розроблення річних національних програм під егідою Комісії Україна–НАТО та оцінювання результатів їх виконання.

“Нове Положення… встановлює чіткі та детальні норми і вимоги щодо змісту, порядку підготовки та оцінювання виконання річних національних програм співпраці України з НАТО”, – наголосили у Порошенка.

Такі зміни були ухвалені для “підвищення практичної ефективності річних національних програм та роботи державних органів в рамках їх виконання”.

Раніше повідомлялося, що НАТО почав виконання пакету додаткових заходів в рамках програми підтримки України, затвердженої влітку на саміті у Варшаві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.