Бузнік: Всеукраїнське об’єднання тренерів започатковує конкурс на кращого наставника команди

Про це в ексклюзивному коментарі ІА «Центр новин» розповів Генеральний секретар ГО «Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу» Анатолій Бузнік.Бузнік

За його словами, вчора, 7 грудня 2016 року в Києві відбувся черговий з’їзд громадської організації «Всеукраїнського об’єднання тренерів по футболу», в якому взяли участь тренери, і відомі вітчизняні фахівців з футболу.

«Також на з’їзді були присутні багато тренерів, які проходять перепідготовку про-диплому УЄФА. Присутні заслухали звіт за півроку роботи організації, і вибрали нового Президента, оскільки останній час за рішенням правління функції Президента виконував Генеральний секретар», – розповів Бузнік.

Він зазначив, що Президентом ГО «Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу» став заслужений тренер України Микола Павлов.

pavlov1

«На з’їзді одноголосно вибрали Миколу Петровича. Він подякував за довіру, сказав, що нашим тренерам відтепер буде до кого звернутися, і кому поставити плече у важкій ситуації», – відзначив Генеральний секретар організації.

logo

Крім того, Анатолій Бузнік  розповів, що на з’їзді  були визначені основні задачі, поставлені перед організацією в 2017 році.

«Зокрема, ми будемо просити ФФУ, щоб нас прийняли в колективні члени Федерації. Також, поставили перед собою задачу на наступний рік започаткувати конкурс на «Найкращого тренера України».  Ми хочемо, щоб тренери члени- об’єднання визначили за рік – найкращого тренера Збірної України,  Прем’єр-ліги, Першої, Другої ліги та дитячого тренера. Крім того, будуть проводитись майстер-класи від провідних спеціалістів  в регіональних федераціях. Хочемо створити профільний журнал «Трибуна тренера». На даний час саме головне – це спробувати вирішити юридичні та соціальні питання, які необхідні тренерам. Ми сподіваємося, що наші ряди будуть поповнюватись, ми будемо робити максимум, щоб наше об’єднання приносило користь тренерам України», – підкреслив Бузнік.

Довідка ІА «Центр новин»: За ініціативи Заслуженого тренера України Анатолія Бузніка була створена громадська організація «Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу».

19 травня 2016 року в Будинку футболу в столиці України був проведений позачерговий з’їзд Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу, на якому було обрано керівництво та правління організації.

Об’єднання ініціює створення музею «Історія і традиції українського тренерської школи», щоб зберегти для нових поколінь видатні імена Лобановського, Прокопенка, Кучеревського.

На сьогоднішній день Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу вже об’єднало кілька десятків провідних вітчизняних фахівців, зокрема Сергія Реброва, Юрія Вернидуба, Леоніда Буряка, Мирона Маркевича, Анатолія Дем’яненка та ін.

dsc07409

Інформаційне агентство “Центр новин”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.