Андрій Гусін: Я забив чотири голи, і міг відзначитися ще як мінімум стільки ж

Забивши чотири м’ячі на турнірі пам’яті свого батька і ставши найкращим бомбардиром змагань, Андрій Гусін-молодший в інтерв’ю поділився емоціями від заходу.Андрій Гусін

– Турнір пройшов добре, суперники також були досить сильні. Деякі давно закінчили ігрову кар’єру, але при цьому перебувають у непоганій формі, тож грати з ними було цікаво. Другий матч – з ветеранами збірної України – проводити було вже важкувато. Мабуть, у них була найсильніша команда, не рахуючи нашої. У нас була найкоротша лава запасних, а грати довелося загалом сто хвилин, але ми впоралися.

– Ти забив чотири м’ячі, став найкращим бомбардиром, наскільки для тебе це важливо?

– Я не ставив перед собою конкретну мету забити певну кількість м’ячів – просто так вийшло. Я грав у центрі поля, але при цьому намагався також часто йти вперед. В офіційних матчах півзахисник так діяти не може, але в товариських, на кшталт цього, таке припустимо. Я забив чотири і міг відзначитися ще як мінімум стільки ж.

Андрій Гусін

– З партнерами легко було знайти взаєморозуміння на полі?

– Звісно, з футбольними людьми легко розуміти один одного. Можливо, було б простіше грати на меншій площі, але й на великому полі взаємодіяли добре. Зрозуміло, якби ми тренувалися разом частіше, то грали б ще краще.

Добре, що провели цей турнір, а після футболу була можливість поспілкуватися неформально.

Нагадаємо, 13 грудня у манежі клубної бази “Динамо” в Кончі-Заспі відбувся турнір, присвячений пам’яті Андрія Гусіна. У ньому взяли участь чотири команди: Збірна ветеранів київського “Динамо”, ветерани львівських “Карпат”, ветерани збірної України та Збірна журналістів України з футболу.

Кращим бомбардиром турніру став син знаменитого футболіста – теж Андрій Гусін, на рахунку якого 4 забитих м’ячі.

19-річний Андрій Гусін (народився 18 квітня 1996 року) грає на двох позиціях – опорний півзахисник і захисник. За останні два сезони у складі «Дніпро» U-19 провів 26 матчів, забив 2 голи.

Читайте також: Ветерани збірної України з футболу стали чемпіонами турніру пам’яті Андрія Гусіна

У Києві відбувся турнір пам’яті Андрія Гусіна – онлайн трансляція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.