Терористи ввечері розпочали штурм позицій ЗСУ під Авдіївкою – штаб

Ворог застосував гармати та міномети.

Увечері 4 лютого бойовики розпочали штурмувати позиції ЗСУ в районі Авдіївки. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

“Незважаючи на досягнуті домовленості щодо припинення вогню для відновлення пошкоджених електромереж у населеному пункті Авдіївка російсько-окупаційні війська грубо порушили режим “Тиша”, – зазначили в штабі.

«Близько 17.30 окупанти розпочали штурмові дії наших позицій в районі Авдіївської промзони із застосуванням 152 мм гармат та мінометів 120 мм калібру. Зазначене, у черговий раз засвідчило, що противник навмисно зриває ремонтні роботи з метою загострення гуманітарних проблем у місті», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомила, що в Авдіївці раптово порушили режим припинення вогню. Відновлювальні роботи перервали.

Віце-прем’єр Геннадій Зубко доповів Президенту України Петру Порошенку, що російські бойовики обстріляли українських електриків, які проводили ремонтні роботи для відновлення постачання електроенергії до Авдіївки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.