Ведучими Євробачення-2017 будуть Остапчук, Скічко та Мірошниченко

Уперше в історії Євробачення цьогорічний пісенний конкурс у Києві вестимуть троє чоловіків – Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тімур Мірошниченко.

Про це повідомляється на сайті телеканалу “UА:Перший”.

Таку команду ведучих Євробачення-2017 обрали шляхом складного кількаетапного конкурсу.

“Україна стане першою країною, де ведучими працюватимуть троє хлопців. Тімура Мірошниченка не треба представляти. Його добре знає не лише українська, але й європейська публіка. Олександр Скічко та Володимир Остапчук – дотепні та професійні ведучі, за плечима яких сотні ефірів та заходів. Тому я з впевненістю можу сказати – концерти Євробачення-2017 будуть несподіваними, цікавими та запам’ятаються глядачам надовго”, – прокоментував обрання нової команди заступник керівника ПАТ НСТУ Павло Грицак.

Під час проведеного відбору конкурсантів претенденти, окрім досвіду ведення телевізійних шоу в прямому ефірі, мали продемонструвати володіння англійською мовою, почуття гумору, впевненість, артистизм та різноманітні таланти.

Тімур Мірошниченко – експерт Євробачення, ведучий UA:Перший. Він був коментатором міжнародного пісенного конкурсу з 2011 року і вів Дитяче Євробачення в Києві у 2009 та 2013 роках. Йому випала роль бути ведучим грін-рума, де виконавці чекатимуть на результати конкурсу. Мірошніченко показуватиме глядачам емоції учасників та напруження від очікування. “Євробачення для мене – це набагато більше, ніж просто шоу. Це значна частина мого життя! Це моя міжнародна родина”, – поділився враженнями він.

Володимир Остапчук і Олександр Скічко мають багаторічний досвід ведення шоу та прямих ефірів. Вони – яскраві телевізійні персонажі, які можуть похвалитися багатьма талантами, відмінним почуттям гумору та вільним володінням англійською мовою.

Скічко – пародист і професійний співак. Дізнавшись про свою перемогу у конкурсі, він зазначив, що для нього вести Євробачення в Україні – це велика честь і серйозний виклик.

Остапчук професійно займався танцями і грає на акордеоні. Про свою участь у шоу каже: “Я схвильований, що отримав можливість вести такий великий захід. Це серйозний шмат роботи, але я впевнений, що це буде дуже весело”.

Остапчук та Скічко вестимуть усі шоу пісенного конкурсу: репетиції, півфінали та фінал. Окрім цього, організаційний комітет активно залучатиме ведучих до підготовки Євробачення-2017.

“Ми не ставили за мету шукати таку комбінацію ведучих, але коли побачили їхні таланти, вирішили, що було б чудово, аби троє хлопців вели шоу. Олександр, Володимир та Тімур сповнені ентузіазму і ми вже почали працювати над підготовкою до проведення пісенного конкурсу”, – зазначив шоу-продюсер Євробачення-2017 Стюарт Барлоу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.