На шахті у Львівській області сталася аварія, є постраждалі – ДСНС

У Львівській області на шахті № 10 ”Степова ” ВАТ “ЛьвівВугілля” прогримів вибух, що призвело до обрушення гірської породи. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

2 березня, о 12:46 у с. Глухів Сокальського району Львівської області на шахті № 10 ”Степова” ВАТ “ЛьвівВугілля” на горизонті 550 м., в 119 конвеєрі внаслідок вибуху сталося обрушення гірської породи”, – йдеться у повідомленні.

На цей момент у шахті працювало 172 гірника, зокрема на аварійній ділянці 34 гірника. “Вісім з них загинули та шість гірників із травмами було піднято на поверхню”, – зазначається у повідомленні.

При цьому наголошується, що наразі доля 24 гірників залишається невідомою.

“Причина обрушення встановлюється. До проведення аварійно-рятувальних робіт залучено підрозділи Мінвуглепрому та ДержНС”, – резюмується у повідомленні.

Натомість прес-секретар президента Святослав Цеголко повідомив, що створено координаційний штаб.

«На шахті у Сокальському районі Львівщини сталася аварія, внаслідок якої є постраждалі. Про це президентові повідомили глава Львівської ОДА і керівник Державної служби з надзвичайних ситуацій. Тривають аварійно-рятувальні роботи, створено координаційний штаб», – зазначив речник глави держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.