Карпати впевнено перемогли Волинь

У матчі 21-го туру української футбольної Прем’єр-ліги, “Карпати” обіграли луцьку “Волинь”. Гра закінчилась з рахунком 2:1.

У матчі у Львові рахунок був відкритий вже на 18-й хвилині. Матвієнко з лівого флангу навісив на дальню штангу, Ксьонз скинув м’яч і екс-гравець київського “Динамо” і донецького “Шахтаря” Олександр Гладкий точно пробив у порожній кут – 1:0.

На початку другого тайму, на 53-й хвилині, Логінов обрізався біля своєї штрафної і Гладкий вивів Ігоря Худоб’яка віч-на-віч з Неділько. Голкіпер впорався з першим ударом, але з другої спроби півзахисник “Карпат” відправив м’яч у сітку, подвоївши перевагу своєї команди.

“Волинь” забила гол престижу на 88-й хвилині. Після скидання Петрова на лінію штрафної площі Артем Дудик в дотик з розвороту відправив м’яч у ворота – 2:1 на користь господарів поля.

«Карпати» – «Волинь» – 2:1

Голи: Гладкий, 18, Худоб’як, 53 – Дудік, 88

«Карпати»: Боровик, Дитятьєв, Матвієнко, Нестеров, Лобай, Худоб’як (Завійський, 80), Ксьонз, Голодюк (Гуцуляк, 65), Філімонов, Кльоц (Чачуа, 77), Гладкий

«Волинь»: Неділько, Мемешев, Никитюк, Логінов, Тетеренко (Горопевшек, 80), Шаповал, Ляшенко (Задерецький, 64), Романюк, Дудік, Діденко (Чепелюк, 57), Петров

Попередження: Кльоц, Романюк, Діденко, Шаповал