У ВР зареєстрований проект постанови про відставку Гройсмана

Депутати фракції “Батьківщина” зареєстрували у Верховній Раді проект постанови про визнання роботи уряду Володимира Гройсмана незадовільною.

На сайті Верховної Ради зареєстровано проект постанови №6385 про відхилення звіту Кабінету міністрів України і визнання діяльності уряду Володимир Гройсманf незадовільною. Серед авторів проекту постанови – лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко.

Як зазначено на сайті, постанову передано на розгляд керівництву. Однак текст проекту постанови на сайті парламенту поки відсутній.

Нагадаємо, 10 лютого 13 нардепів від “Батьківщини”, в числі яких лідер фракції Юлія Тимошенко, зареєстрували постанову про відставку прем’єр-міністраГройсмана. Однак ввечері 10 лютого постанова зникла з сайту Ради.

При цьому в партії “Батьківщина” заявили, що “вимагають роз’яснень від апарату Верховної Ради та повернення проекту постанови на офіційний сайт парламенту”.

У Раді пояснили, що згідно зі ст. 87 Конституції, Верховна Рада може розглянути питання про відповідальність уряду, якщо таку постанову подасть не менше 1/3 від складу парламенту, тобто не менше 150 депутатів.