УПЛ. Анонс: Олімпік – Динамо, Зоря – Олександрія, Чорноморець – Шахтар

Матчі 29-го туру УПЛ: Олімпік – Динамо, Зоря – Олександрія, Чорноморець – Шахтар.

Олімпік – Динамо

13 травня. 17:00. Київ. Стадіон “Динамо ім. В. Лобановського”

Головний арбітр: Юрій Можаровський

Телетрансляція на каналі “Футбол 2”

Олімпік, Динамо

Олімпік продовжує боротись за путівку у Лігу Європи і результат кожного матчу надважливий для донеччан. У протистоянні з киянами команді Романа Санжара необхідно набирати очки і спробувати бодай не програти, адже конкуренти за місце в єврокубках наступають на п’яти.

Протистояти Динамо “олімпійцям” буде вкрай важко, адже колектив Сергія Реброва набрав хід і в останніх двох матчах відвантажив суперникам 10 м’ячів, пропустивши всього 1. Хоча турнірного значення матч з Олімпіком для Динамо не має, однак вони, звісно, хочуть потішити своїх вболівальників і здобути чергову феєричну перемогу.

Орієнтовні склади команд:

Олімпік: Махарадзе – Немчанінов, Гришко, Шестаков, Федорів – Гошкодеря, Богданов – Моха, Поступаленко, Гринь – Сергійчук

Динамо: Коваль – Пантіч, Віда, Кадар – Морозюк, Шепєлєв, Сидорчук, Антунеш – Ярмоленко, Бєсєдін, Гармаш

 

Зоря – Олександрія

13 травня. 17:00. Запоріжжя. Стадіон “Славутич-Арена”

Головний арбітр: Дмитро Кутаков

Телетрансляція на каналі “2+2”

Зоря, Олександрія

Зоря досі знаходиться у пошуку своєї гри після зимової перерви. Підопічні Юрія Вернидуба не знали смаку перемоги у останніх 6 матчах УПЛ поспіль. Луганській команді бракує стабільності. Гра у поєдинках проти Шахтаря і Динамо Зорі вдається, але не приносить результату. У матчах же проти інших суперників по “шістці” немає ані гри, ані результату.

Зоря повинна якомога швидше взяти себе в руки, адже такими темпами ризикує втратити 3-є місце і прямий квиток у Лігу Європи.

Олександрія вміє грати проти Зорі. Колектив Володимира Шарана у поточному сезоні має перемогу, поразку і нічию з луганцями. Олександрія також має намір зачепитись за єврокубки. Отже, варто очікувати безкомпромісної боротьби.

Орієнтовні склади команд:

Зоря: Шевченко – Чечер, Пилявський, Форстер – Опанасенко, Гречишкін, Харатін, Чайковський, Соболь – Бонавентуре, Паулінью

Олександрія: Леванідов – Цуріков, Басов, Шендрик, Чеботаєв – Полярус, Запорожан – Мягков, Банада, Огіря – Пономар

 

Чорноморець – Шахтар

13 травня. 19:30. Одеса. Стадіон “Чорноморець”

Головний арбітр: Микола Кривоносов

Телетрансляція на каналі “2+2”

Чорноморець, Шахтар

Шахтар може насолоджуватись кожним матчем сповна у статусі чемпіона і без тиску грати у своє задоволення. У цій ситуації для Чорноморця є плюси й мінусі. Позитивний момент – “гірників” можна впіймати на розконцентрованості. Негативний момент – Шахтар на чемпіонському куражі може просто познущатись над суперником.

Перед фіналом Кубка України Паулу Фонсека дасть відпочити основним виконавцям і шанс проявити себе футболістам з браком ігрової практики.

В будь-якому випадку Чорноморцю доведеться віддатись на максимум, аби підтвердити свої єврокубкові прагнення.

Орієнтовні склади команд:

Чорноморець: Безрук – Каплієнко, Аблітаров, Азацький, Данченко – Ковалець, Андрієвський – Татарков, Еліас, Коркішко – Хобленко

Шахтар: Пятов – Бутко, Ордець, Кучер, Азеведо – Малишев, Коваленко – Марлос, Алан Патрік, Дентінью – Бланко Лещук

Джерело: Футбол 24