“Укрзалізниця” вводить послугу “квитки першої хвилини” на потяги в напрямку Чехії

Українці зможуть купити перші залізничні квитки в Чехію зі знижкою до 1000 грн.

Про це повідомив глава “Укрзалізниці” Войцех Балчун на своїй сторінці в Facebook.

“Перші три квитка в кожному продажу, що відкривається у сполученні “Київ – Прага – Київ”, будуть продаватися зі значним дисконтом”, – написав глава УЗ.

За його словами, ПАТ “Укрзалізниця” та АТ “Чеські залізниці” встановили спеціальні тарифні умови і умови реалізації проїзних документів на окремо виділені 3-і місця для проїзду сполученням “Київ – Прага – Київ”.

Така поїздка зі знижками може бути оформлена тільки від/до станцій Київ і Львів до/від станцій Чехії (Словаччина – тільки транзитом). Купити квитки в Чехію або з Чехії в Україну з дисконту можна як “туди і назад”, так і лише в одному напрямку “туди” чи “назад”.

Зазначимо, що спеціальні тарифні умови не комбінуються з іншими пропозиціями, в тому числі і дитячими квитками. Квитки по дисконту не можна повернути, обміняти і переоформити.

“Порівняйте переваги дисконту: вартість проїзду станом на 22 червня за дисконтною програмою у сполученні Київ – Прага – 1891,70 грн (64,0 євро); Львів – Прага – 1513,95 грн (51,0 євро). Квитки за звичайним тарифом на цю ж дату для міжнародного сполучення Київ – Прага – 2868,05 грн (98,6 євро); Львів – Прага – 2403,12 грн (82,6 євро)”, – написав Балчун.