У Миколаєві Надію Савченко закидали яйцями

Націоналісти звинуватили нардепа у “співпраці з російською владою і ФСБ”, після чого стався конфлікт.

У Миколаєві нардепа Надію Савченко, яка проводила зустріч із місцевими мешканцями, закидали яйцями. Про це повідомляє місцевий сайт “НикВести”.

На зустрічі з Савченко представники “Правого сектора”, “Національного корпусу” і партії “Свобода” звинувачували нардепа у тому, що вона “працює на російську владу і ФСБ” та “веде переговори з терористами”. Тоді з боку націоналістів у Савченко полетіли яйця, після чого сталася бійка.

На місці події були присутні близько 20 працівників патрульної поліції. Після бійки туди також приїхала машина швидкої допомоги.

Нагадаємо, 24 лютого керівник центру зі звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимир Рубан і народний депутат України Надія Савченко відвідали окупований Донецьк. Савченко тоді повідомила, що відвідала дві камери, де утримуються шестеро українських військовополонених, а наступного дня опублікувала список 34 українських полонених, яких вона відвідала в ОРДЛО. СБУ допитала Надію Савченко щодо обставин її поїздки на окуповані території Донбасу.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука заявив, що поїздка Савченко на непідконтрольний Донбас – це спроба легітимізувати прямі переговори з ватажками терористів з метою виведення з процесу Росії і ОБСЄ.