Президент призначив делегацію України на засідання міжнародного режиму експортного контролю ”Австралійська група”

Президент України Петро Порошенко визначив делегацію України на пленарне засідання міжнародного режиму експортного контролю ”Австралійська група” (26-30 червня 2017 року, м. Париж, Французька Республіка).

Про це йдеться у указі Президента №166/2017, розміщеному на сайті Глави держави.

Указом передбачається утворити делегацію України на пленарне засідання у такому складі: академік-секретар Відділення біохімії, фізіології і молекулярної біології Національної академії наук України, академік НАН України, глава делегації Сергій Комісаренко (за згодою), головний спеціаліст відділу підготовки та експертизи нормативно-правових актів Департаменту аналітичної і правової роботи, міжвідомчої та міжнародної взаємодії Державної служби експортного контролю України Галина Давиденко, начальник відділу нових викликів і загроз – секретаріату Національного органу України з виконання Конвенції про заборону розробки, виробництва, накопичення, застосування хімічної зброї та про її знищення Департаменту міжнародної безпеки Міністерства закордонних справ України Олександр Капустін.

Крім того, головний консультант – заступник головного інспектора відділу контролю за діяльністю військових формувань Інспекції з питань контролю за діяльністю військових формувань Головного департаменту з питань національної безпеки та оборони Адміністрації президента України Сергій Коваленко та представник Служби безпеки України Сергій Ткаченко.

Також указом передбачається, що МЗС має затвердити вказівки делегації України на пленарне засідання ”Австралійської групи”, а Кабінет міністрів України має забезпечити в установленому порядку фінансування участі делегації України у цьому заході.