Динамо вдома розгромило Зірку

У п’ятницю, 11-го серпня, в Києві на НСК «Олімпійський» відбулася зустріч «Динамо» (Київ) із «Зірка» (Кропивницький). Гра закінчилась з рахунком 3:0 на корись гостів поля.

Динамо в першому таймі мали декілька непоганих моментів, але реалізувати гол змогли в другій половині гри. Рахунок на 48-й хвилині відкрив Демьєрсі Мбокані. Спочатку в гру вступив Буяльський, який зробив закид у штрафну гостей. Там м’яч підхопив Гармаш, скинув і Мбокані головою перекинув голкіперу, що вибіг назустріч.

Зірка вперто намагалася відбити атаку, але порушуючи правила, Пепе вдарив по нозі Гонсалеса, суддя показав на пенальті, яким на 76-й хвилині скористався Андрій Ярмоленко.

А вже через 2 хвилини, Ярмоленко зумів похвалитися дублем. На 78 – ій хвилині Мбокані зачепився за м’яч в штрафному “Зірки”, відпасував на Гармаша, а той навісив точно на голову Ярмоленка, який пробив у дальній кут воріт.

Динамо – Зірка – 3-0.

Голи: Мбокані, 48, Ярмоленко, 76 (з пенальті), 78

Динамо: Коваль – Морозюк, Хачеріді (Гармаш, 46), Кендзьора, Кадар – Сидорчук, Буяльський – Циганков (Шепелєв, 77), Ярмоленко, Гонсалес – Мбокані (Кравець, 81).

Зірка: Паст – Полегенько, Фатєєв, Ковальов, Пепе, Цюпа (Оганесян, 64) – Драченко, Загальский, Дришлюк (Кастельс, 84) – Чичиков (Прядун, 61), Есеола.

Попередження: Шепелев – Цюпа