В Одеській області знайшли мертвим матроса ВМС України

В селі Єгорівка Одеської області у позаслужбовий час загинув матрос Арслан Шейхов.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру командування Військово-морських сил (ВМС) України в Facebook.

“Обставини загибелі військовослужбовця з’ясовуються правоохоронними органами. Командуванням ВМС ЗС України встановлено взаємодію з Головним управлінням Національної поліції в Одеській області, яке тримає на контролі хід розслідування. Розраховуємо на об’єктивні і неупереджені слідчі дії, які проводяться у зв’язку із загибеллю нашого бойового побратима”, – сказано в повідомленні.

Подробиці загибелі Шейхова на своїй сторінці у Фейсбук повідомила радник начальника Генштабу ЗСУ Олена Вербицька.

“11.08.2017 Шейхов А. А. перебував у законному звільнення і разом з родиною святкував у себе вдома свій тридцять третій День народження. Близько 19.00 цього дня до нього заїхав на своєму автомобілі його знайомий громадянин Злий В. І. (01.01.1976 р.), через кілька хвилин вони виїхали в невідомому напрямку. Більше живим Шейхова ніхто не бачив…

11.08.17 близько 23.50 години, біля воріт свого будинку, місцевий лікар с. Єгорівка (Одеська обл., Роздільнянський район) знайшов труп Шейхова А. А. Лікар одразу викликав швидку допомогу і подзвонив у відділ Національної поліції. При огляді тіла представниками Національної поліції було виявлено множинні садна на тілі та голові, переломи носа і черепа. Навіть на дотик відчувалося, що зламано як мінімум два ребра”, – написала Вербицька.